Όροι Χρήσης

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της Spectrum Media. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας υποδηλώνει την αποδοχή σας των παρακάτω όρων. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

1. Πεδίο Υπηρεσιών

Η Spectrum Media παράγει υπηρεσίες βίντεο, φωτογραφιών, διαχείρισης κοινωνικών δικτύων, κατασκευής ιστοσελίδας και Σπικαζ (voice-over). Οι παρεχόμενες υπηρεσίες υπόκεινται στους παρακάτω όρους.

2. Ηλικιακή Περιορισμοί

Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας μας επιτρέπονται μόνο σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Με τη χρήση της ιστοσελίδας, δηλώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών.

3. Εγγραφή και Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη

Δεν απαιτείται εγγραφή ή δημιουργία λογαριασμού χρήστη για τη χρήση της ιστοσελίδας.

4. Δικαιώματα Χρήσης:

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες για προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα παραβιάσουν τους όρους χρήσης.

5. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο που παράγεται από τη Spectrum Media, όπως βίντεο, φωτογραφίες και άλλο υλικό, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή διανομή χωρίς την άδεια της Spectrum Media.

6. Προστασία Δεδομένων και Ιδιωτικότητα

Η Spectrum Media συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της. Οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στην πολιτική απορρήτου για πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

7. Υποβολή Προσωπικού Περιεχομένου

Οι χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν περιεχόμενο στην ιστοσελίδα.

8. Επικοινωνία για Προστασία Δεδομένων

Εάν έχετε υποβάλει τα προσωπικά σας στοιχεία μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας. Για να κάνετε αίτηση για διαγραφή προσωπικών δεδομένων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@spectrummedia.gr. Θα ανταποκριθούμε στο αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από τα συστήματά μας, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας.

Είμαστε δεσμευμένοι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να τηρούμε όλες τις σχετικές νομικές απαιτήσεις. Παρακαλούμε ενημερωθείτε αναλυτικά σχετικά με το πώς διαχειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα στην πολιτική απορρήτου μας, που μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα στην ιστοσελίδα μας.


9. Διαχείριση Παραβάσεων και Ανησυχιών Χρηστών

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας. Επιπρόσθετα, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τυχόν παραβιάσεις της πολιτικής απορρήτου ή ανησυχίες που εκφράζουν οι χρήστες μας.

Σε περίπτωση που υποπτεύεστε μια παραβίαση της πολιτικής απορρήτου μας ή έχετε ανησυχίες σχετικά με την προστασία δεδομένων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@spectrummedia.gr. Θα εξετάσουμε το ζήτημα προσεκτικά και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα με την αναγκαία προσοχή. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να τηρούμε όλες τις νομιμότητες διαδικασίες που απαιτούνται για να διασφαλίσουμε την προστασία των δεδομένων σας και την αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων.

Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη των χρηστών μας είναι προτεραιότητά μας, και θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών μας.


10. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Η Spectrum Media διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει ή να ενημερώνει τους όρους χρήσης χωρίς προειδοποίηση. Συνιστάται η περιοδική επανεξέταση των όρων.

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.