Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα www.spectrummedia.gr αναγνωρίζει και σέβεται τη σημασία της προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε και αποκαλύπτουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τους επισκέπτες μας.

Συλλογή Πληροφοριών

Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Οι πληροφορίες που μπορεί να ζητηθούν περιλαμβάνουν:

Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Email
Περιοχή της Εταιρείας
Επιλογή Πακέτου Υπηρεσίας
Ενδεχόμενες Πρόσθετες Πληροφορίες

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της φόρμας επικοινωνίας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό της ανταπόκρισης στο αίτημά σας, την παροχή των υπηρεσιών μας και τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών μας.

Προστασία Πληροφοριών

Λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλειες, κλοπές και κατάχρηση. Χρησιμοποιούμε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων.

Διαμοιρασμός Πληροφοριών

Δεν προωθούμε ούτε μοιραζόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες με τρίτους για διαφημιστικούς, προωθητικούς ή άλλους εμπορικούς σκοπούς, εκτός αν έχουμε λάβει τη σύμφωνη γραπτή συγκατάθεση των ενδιαφερομένων ή εάν απαιτείται από τον νόμο.

Δικαιώματα των Χρηστών

Οι επισκέπτες που έχουν υποβάλει προσωπικά στοιχεία έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν πρόσβαση, διόρθωση, ενημέρωση ή διαγραφή των πληροφοριών τους. Για επικοινωνία σχετικά με θέματα προστασίας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση: info@spectrummedia.gr.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών είναι προτεραιότητά μας και θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και υποστήριξη.

Τροποποιήσεις στην Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα πολιτική απορρήτου ενδέχεται να τροποποιηθεί από καιρό σε καιρό. Οι ενημερώσεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας. Σας συνιστούμε να ελέγχετε αυτήν τη σελίδα περιοδικά για ενημερώσεις σχετικά με τις πρακτικές μας.

Η παρούσα πολιτική απορρήτου τέθηκε σε ισχύ στην ημερομηνία 20/08/2023 και ισχύει μέχρι να αντικατασταθεί από μια ενημερωμένη έκδοση.